Arriba Kuroko i el bàsquet al SX3!

“Dado el contenido del siguiente artículo, Akihabara Station 秋葉原駅 ha decidido publicarlo en idioma catalán. A su derecha, disponen del traductor de Google para ver el texto en otro idioma en caso de necesitarlo. Sin más dilación, disfruten del contenido”.

Kuroko no basket

Kuroko i el bàsquet
s’estrena el proper divendres 26 d’abril al canal SX3. A la televisió lineal es podrà veure un capítol de dimarts a divendres a les 19:46 just abans del Ràndom. Aleshores, substituirà l’emissió de Naruto. A la nova etapa del SX3 aquest anime ja és el tercer dedicat a un esport. El van precedir Haikyu! i Inazuma Eleven i les seves seqüeles Inazuma Eleven Go!, Inazuma Eleven Go! Chrono Stones i Inazuma Eleven Go! Galaxy. Per tant, sembla que les animacions japoneses esportives estan al ordre del dia. En l’època daurada del club Súper 3 i el 3XL ja es va emetre un anime sobre bàsquet. Es tracta de Slam Dunk. Recentment, vam poder gaudir de la pel·lícula en català als cinemes i esdeveniments de manganime. A banda de la data d’estrena, també cal remarcar que aquesta sèrie d’animació no s’ha fet encara en castellà. Molts seguidors del doblatge en català celebren aquesta fita.

Kuroko i el bàsquet

Kuroko i el bàsquet
és una obra que adapta el manga de nom homònim. La història es centra en el Kuroko Tetsuya. Aquest noi prové del institut Teika i s’ha traslladat al institut Seirin. Té fama de ser un gran jugador de bàsquet. Al incorporar-se al seu nou equip té com a objectiu arribar als campionats nacionals de bàsquet. Llavors, tenim a un jugador formidable que arriba a un equip que comença a existir, només té dos anys de vida quan s’hi afegeix en Kuroko. Al llarg de la història es seguirà l’evolució dels personatges que lluiten per arriba al cim del esport treballant des de zero.

En quant al doblatge en català, El Racó del Manga ha desvetllat que serà el següent: Cesc Martínez (direcció i Kagami Taiga), Kuroko Tetsuya (Alex Molina), Kise Ryōta (Marc Gómez), Midorima Shintarō (Aleix Estadella), Aida Riko (Conchi Ramírez) i Hyuga Jinpei (Héctor García). Com es pot observar en l’elenc, hi ha moltes veus que s’estan obrint camí amb els nous doblatges en català que s’estan fent des de fa pocs anys, la qual cosa és una gran notícia. Poc a poc, aquests intèrprets del doblatge s’estan fent un espai en l’imaginari de molts espectadors tant petits com grans. Si abans de veure aquest anime en català es vol conèixer la història del manga, aquest el va publicar en castellà l’editorial Ivrea. L’obra completa consta de trenta volums que es van publicar entre 2015 i 2019.

anime de bàsquet

El bàsquet torna a parlar en català amb una nova sèrie d’animació. Falta per veure si tindrà el mateix èxit que Slam Dunk als patits de col·legis i instituts on els nens i les nenes jugaven a bàsquet imitant els protagonistes de la gran esmaixada.