SX3 estrena Sakura, La caçadora de cartes: les cartes transparents

“Dado el contenido del siguiente artículo, Akihabara Station 秋葉原駅 ha decidido publicarlo en idioma catalán. A su derecha, disponen del traductor de Google para ver el texto en otro idioma en caso de necesitarlo. Sin más dilación, disfruten del contenido”.

Sakura la caçadora de cartes


Al SX3 arriben els nous capítols de Sakura, la caçadora de cartes el proper dijous 18 de maig. Aquest nou arc ve amb el subtítol de Les cartes transparents. El seu horari d’emissió és el mateix que amb la tongada d’episodis anteriors. El 9 de gener de 2023 va començar amb la remissió de les tres primeres temporades d’aquest anime. La història es centra en com la Sakura Kinomoto esdevé la senyora de les cartes de Clow. Episodi a episodi, la protagonista va superant les adversitats amb les quals es va trobant. Durant aquest viatge personal, va atrapant cartes que retorna al llibre original des d’on se li escapen al primer capítol. A més, li escriu el seu nom. Tres temporades més tard, la actual senyora de les cartes afronta un nou repte. De sobte, les cartes de la Sakura es tornen transparents. Resoldre aquest misteri es el motor que mou la nova etapa d’aquesta obra.

Sakura, la caçadora de cartes2

Aquests nous episodis arriben tal i com Laia Servera va anunciar a la passada edició del Manga Barcelona. Tanmateix, recordem l’elenc del doblatge en català d’alguns dels personatges. Ells i elles són: Maria Josep Guasch (direcció), Marta Ullod (Sakura), Núria Domenech (Tomoyo), Teresa Soler (Shaoran), Roser Aldabó (Kero), Jaume Villanueva (Yukito) i Hernan Fernandez (Touya). Després de vint anys del doblatge en català de les tres primeres temporades, tots aquest professionals del doblatge es retroben amb els personatges als quals li van posar veu fa dues dècades. D’altra banda, si algú vol conèixer què succeeix en aquesta nova saga abans de veure l’anime, ho pot fer gràcies a l’edició en castellà Sakura, La caçadora de cartes: les cartes transparents que publica Norma Editorial.
SX3