Torna L'imperdible Parker Lewis i Ranma al SX3!

“Dado el contenido del siguiente artículo, Akihabara Station 秋葉原駅 ha decidido publicarlo en idioma catalán. A su derecha, disponen del traductor de Google para ver el texto en otro idioma en caso de necesitarlo. Sin más dilación, disfruten del contenido”.

L'imperdible Parker Lewis

Aquesta setmana hi ha dues novetats a L’Hora Boomer del SX3. Tornen els clàssics L’imperdible Parker Lewis i Ranma ½. El dilluns 30 de gener a les 22:12 es reemet l’anime de Ranma ½. Aquesta adaptació del manga homònim de Rumiko Takahashi va ser tot un èxit al Club Súper 3 als anys noranta i principis dels dos mil. Aquesta obra s’ha publicat en format de còmic japonès per la editorial Planeta Cómic i l’anime l’ha publicat la distribuïdora Selecta Visión. Per la seva banda, L’imperdible Parker Lewis s’emetrà a partir del 4 de febrer a les 22:37. Aquesta és una sèrie procedent dels Estats Units d’Amèrica que, a dia d’avui, no s’ha editat en format domèstic. Per tant, la seva tornada suposa una gran oportunitat per a què els que vam créixer veient-la la podem tornar a gaudir i, a més a més, la gaudeixin nous espectadors.

Ranma 1/2

La historia del shōnen imperdible de Takahashi està centrada en l’arribada d’en Ranma Saotome i el seu pare al dojo de la família Tendo. Allà el pare d’en Ranma i en Soun Tendo han decidit que el jove protagonista i la filla d’en Tendo, l’Akane, es casin. Tot i així, el tret més distintiu de molts personatges és que es transformen quan se’ls hi llença a sobre aigua calenta o freda. En el cas d’en Ranma es converteix en noia pèl-roja quan li toca l’aigua freda. Aquesta transformació es deu a que mentre entrenava arts marcials amb el seu pare a les fonts de Jusenkyo va caure en una de les fonts. Les aigües d’aquest paratge són especials. Al voltant de les basses hi ha canyes de bambú que es fan servir per entrenar. Si algú cau a l’aigua, es transformarà en la persona o animal que va morir allà fa temps.

Ranma Saotome

En quant a L’imperdible Parker Lewis, aquesta narració televisiva trenca els esquemes de la típica sèrie d’institut. La historia es centra en el personatge que dona títol a l’obra i ens espera humor, moda típica dels anys noranta, la personalitat magnètica d’en Parker Lewis i els seus amics inseparables Mikey Randall i Jerry Steiner. A cada episodi veurem com el protagonista trenca la quarta paret i, fent servir la narració en primera persona, comparteix els seus pensaments amb els espectadors. A més a més, aquesta ficció serial compta amb una banda sonora que enganxa des del minut zero. Sincronitzeu els rellotges!
Parker Lewis