SX3 aterra al Manga Barcelona 2022!

“Dado el contenido del siguiente artículo, Akihabara Station 秋葉原駅 ha decidido publicarlo en idioma catalán. A su derecha, disponen del traductor de Google para ver el texto en otro idioma en caso de necesitarlo. Sin más dilación, disfruten del contenido”.

A pocs dies del Manga Barcelona 2022, continuen arribant grans notícies. L’espai SX3 serà present al esdeveniment manganime del any amb stand propi, novetats i activitats diverses. L’aposta de contingut està enfocada en l’àmbit digital i presencial. Segons s’ha revelat en una nota de premsa CCMA, durant la celebració del Manga Barcelona s’estrenarà l’anime Ronja: la filla del bandoler, les pel·lícules El Detectiu Conan: La bala escarlata i My Hero Academia: dos herois, i l’especial televisiu El Detectiu Conan: la coartada escarlata. A més a més, es crearà un canal pop-up a la pàgina web del SX3 i a l’aplicació on s’emetran sessions maratonianes de sèries d’animació japonesa com Guardians de la nit, Haikyuu!, Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà i Ranma ½. Aquesta última obra és el gran clàssic sorpresa que molts nostàlgics celebren que torni a la televisió en català. Aquesta marató, no obstant, només es farà durant el transcurs d’aquesta convenció. És a dir, entre el 8 i 11 de desembre de 2022.

SX3

En quant al stand del SX3, aquest comptarà amb una superfície de cent metres quadrats i incorporarà un espai hologràfic on els assistents podran interactuar amb personatges dels animes, els Beta o l’equip del Ràndom. D’altra banda, el dia 7 de desembre comença la prèvia del que trobarem en aquest espai del recinte del Manga Barcelona. L’InfoK preparà un programa especial on ens explicaran els ets i uts de tot el que trobarem relacionat amb l’SX3. D’aquesta manera, quan creuem les portes de Fira Gran Via entre el 8 i 11 de desembre, sabrem què, quan i on ho fan. Tanmateix, aquest espai informatiu el divendres 9 de desembre gravarà un reportatge especial que s’emetrà el dilluns 12 de desembre.

Manga Barcelona 2022

El mateix divendres la Maria Bouabdellah i el David it’s me, presentadors del Ràndom, faran un programa especial dedicat a aquesta convenció de manganime i cultura japonesa. També podrem trobar en persona al Jan, la Kai, la Lola i al Grau. És a dir, als Beta el dijous 8 de desembre. El contingut que gravin aquell dia s’emetrà al Betapodcast del dimarts 13 de desembre i l’entrega del divendres 9 de desembre tractarà sobre el Manga Barcelona. A més, s’esmentarà aquesta convenció al capítol de Projecte Beta del diumenge 11 de desembre.

Guardianes de la noche

Respecte a les activitats d’anime durant el transcurs de la convenció, n’hi ha dues. La primera és una sessió amb els actors i actrius de doblatge de les sèries i pel·lícules d’animació japonesa del X3. La trobada tindrà lloc al auditori el dijous 8 de desembre d’11 a 12.30. Podrem veure en persona a les veus dels animes d’aquest espai del X3 com són Haikyu!!, Guardians de la nit, Inazuma Eleven, El Detectiu Conan, Ronja: la filla del bandoler i la pel·lícula My Hero Academia: dos herois. Al final de la xerrada el públic podrà realitzar preguntes als professionals del doblatge i obtenir una signatura seva posteriorment. La segona activitat tindrà lloc el divendres 9 de desembre a les 18 de la tarda a la sala Kitsune. Allà la directora del Departament d'Infantils de TV3, Laia Servera, presentarà les novetats d’anime corresponents al primer trimestre de 2023. Recordem que a la presentació del SX3 va esmentar que al 2023 hi haurà molt de shōjo. Juntament amb les noves sèries, es reproduiran fragments de les mateixes. Finalment, els assistents podran realitzar preguntes.

Laia Servera

Anime, contingut propi, activitats diverses, reportatges i una forta voluntat d’interactuar amb el pública caracteritzen l’aposta del SX3a l’edició d’enguany del Manga Barcelona. Tot plegat sona, com diria en Grau, fascinant.