Manga Barcelona 28: Selecta Visión llicencia Naruto en català

“Dado el contenido del siguiente artículo, Akihabara Station 秋葉原駅 ha decidido publicarlo en idioma catalán. A su derecha, disponen del traductor de Google para ver el texto en otro idioma en caso de necesitarlo. Sin más dilación, disfruten del contenido”.

Naruto


Al 28 Manga Barcelona hi va haver grans sorpreses per part de distribuïdores i editorials. Una d’elles, Selecta Visión, va anunciar el doblatge en català del anime de Naruto. Aquesta adaptació del manga de Masashi Kishimoto es farà per primer cop a la historia en llengua catalana. Durant molts anys, molts fans han somiat amb què arribés aquest dia. Enguany, gràcies a Selecta Visión, aquest somni es farà realitat. Segons van comentar a la presentació de novetats de la distribuïdora espanyola, han aconseguit poder fer el doblatge en català que, probablement, s’hi començarà a treballar-hi l’any 2023. És a dir, no s’ha desvetllat l’elenc de doblatge que formarà part d’aquesta sèrie d’animació japonesa ni la data d’estrena de la mateixa. Tot i així, és una gran notícia.

Manga Barcelona 28

Naruto
ha estat llicenciat al complet en castellà per Selecta Visión qui, tanmateix, compta amb la seqüela d’aquest anime, Naruto Shippuden, que actualment s’està publicant. Per tant, amb aquesta novetat queda clar que la distribuïdora aposta amb determinació per aquesta obra de Kishimoto. L’anime es va començar a emetre a casa nostra per televisió en castellà a inicis de la dècada dels 2000 i de seguida es va convertir en un fenomen de masses. Durant anys, molta gent escull personatges d’aquesta sèrie d’animació japonesa per al seu cosplay a diversos salons del manga i esdeveniments similars. A la present edició del Manga Barcelona encara era present aquesta voluntat de foc.

Naruto anime

Naruto
narra la història de Naruto Uzumaki, un nen orfe que viu sol a Konohagakure. Aquesta obra està ambientada en un món fictici ple de ninges que viuen en viles protegides per un líder. El Kage. Segons la geografia del poble en qüestió, aquest governant tindrà un nom o un altre. Per exemple, a Konohagakure hi governa el Hokage. En Naruto vol arribar a ser-ne un. No obstant, com es veu al inici de la trama, és un negat per a les arts ninges. El manga compta amb un total de 700 capítols i l’anime comprèn uns 220 episodis per a la primera part i uns 500 per la part de Naruto Shippuden. La llicencia que va anunciar Selecta Visión fa referència al primer anime. Respecte a la segona part, l’està publicant actualment en castellà i es desconeix quan la portarà al català. Per ara, gaudim del anime de Naruto en català.
Naruto català