Estrenes d’anime al SX3 pel Manga Barcelona

“Dado el contenido del siguiente artículo, Akihabara Station 秋葉原駅 ha decidido publicarlo en idioma catalán. A su derecha, disponen del traductor de Google para ver el texto en otro idioma en caso de necesitarlo. Sin más dilación, disfruten del contenido”.


L’anime al SX3 segueix en marxa. Coincidint amb les dates de la edició número 28 del Manga Barcelona, s’estrenen noves sèries i pel·lícules d’animació japonesa al canal infantil de CCMA. Quan es va presentar la nova etapa del espai dedicat als més petits, hi havia dos títols que encara no s’han emès. Aquest desembre per fi podrem escoltar en català l’anime Ronja: la filla del bandoler i el film de My Hero Academia: Dos herois. La sèrie, del Studi Ghibli, emetrà el seu primer capítol el proper dijous 8 de desembre a les 09:00h seguit de dos episodis més a les 09:25 i 09:50, respectivament. Aquesta sèrie, que adapta la novel·la homònima d’Astrid Lindgren, consta de vint-i-sis capítols i està elaborada amb animació digital. Per la seva banda, el llargmetratge de la franquícia My Hero Academia es podrà veure per televisió el mateix dia a les 20:20 després del episodi de Haikyuu!!

Ronja la filla del bandoler

Tot i així, la gran sorpresa del anunci està relacionada amb El Detectiu Conan. El diumenge 11 de desembre, última jornada del Manga Barcelona, hi haurà una doble estrena televisiva del detectiu que sembla un nen però té el cervell d’un adult. La primera novetat és l’emissió de la vint-i-quatrena pel·lícula de la franquícia. És a dir, El Detectiu Conan: La bala escarlata. Aquest film es va estrenar a casa nostra el passat 16 de novembre de 2021 i es va editar en DVD, el qual es podia aconseguir amb el diari Mundo Deportivo. Tanmateix, el mateix dia a les 20:20 s’emet de forma inèdita l’especial El Detectiu Conan: La coartada escarlata. Aquest especial és un recull d’escenes emeses al anime que es va emetre als cinemes japonesos com a prèvia de la pel·lícula El Detectiu Conan: La bala escarlata. El focus de la trama recau en la família Akai.
El Detectiu Conan la bala escarlata

Del 8 al 11 de desembre es celebra el Manga Barcelona. Entre aquestes dates l’espai SX3 ha decidit apostar per nou contingut anime en català. Amb aquestes estrenes es continua apostant per l’animació japonesa amb doblatge en català. Aquest desembre els otakus el gaudirem molt.
My Hero Academia: Dos herois